NOOCH AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 82 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nooch Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 14:31 The food is not cheap but it is worth it. Best Pad Thai in town.
16 dec 2022 om 19:11 Still amazing food, ev though with the last price increase it went from the fequent order list to the "every now and then" list
26 okt 2022 om 21:30 half uur later dan besteld.
16 okt 2022 om 0:11 Goed verzorgd eten.Voor herjaling vatbaar.
29 jun 2022 om 19:57 Very good !
17 jun 2022 om 19:39 Heel lekker gegeten en ook nog een leuke koekje gekregen! Aanrader: als je van pittig gerechten houdt!
10 jun 2022 om 17:12 Best Chinese we’ve found in Amsterdam - and we’ve been looking 2 yrs. Highly recommend for authentic food.
2 mei 2022 om 10:55 Great taste and flavour!
2 feb 2022 om 21:38 I normally love nooch but the quality has gone down and it’s expensive… Disappointed
1 jan 2022 om 17:22 Ik weet regelmatig in dit restaurant. Nu om te ondersteunen eens thuis besteld. Om eens te ondersteunen. Flink bedrag uitgegeven. Helaas. We zijn er ziek van geworden. Je kunt beter daar eten.
23 dec 2021 om 9:10 Ik bestel altijd de Pad Thai, en die is altijd heerlijk!
6 jul 2021 om 21:22 Altijd geweldig lekker