NOOCH AMSTERDAM

NOOCH AMSTERDAM lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 75 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nooch Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2022 om 19:39 Heel lekker gegeten en ook nog een leuke koekje gekregen! Aanrader: als je van pittig gerechten houdt!
10 jun 2022 om 17:12 Best Chinese we’ve found in Amsterdam - and we’ve been looking 2 yrs. Highly recommend for authentic food.
2 mei 2022 om 10:55 Great taste and flavour!
2 feb 2022 om 21:38 I normally love nooch but the quality has gone down and it’s expensive… Disappointed
1 jan 2022 om 17:22 Ik weet regelmatig in dit restaurant. Nu om te ondersteunen eens thuis besteld. Om eens te ondersteunen. Flink bedrag uitgegeven. Helaas. We zijn er ziek van geworden. Je kunt beter daar eten.
23 dec 2021 om 9:10 Ik bestel altijd de Pad Thai, en die is altijd heerlijk!
6 jul 2021 om 21:22 Altijd geweldig lekker
9 mrt 2021 om 21:13 Beste sushi!
5 mrt 2021 om 22:22 Heerlijk gegeten, ruime porties.
27 feb 2021 om 20:25 Great sushi! And great deal!!
16 feb 2021 om 22:32 Food was good, but we thought that it was slightly overpriced in comparison to similar places. Overall: strong 4. A star for fast delivery!